iberogast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bioelectra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

contractubex

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pantogar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 iso9001_en_ciso14001_en_c

 

 

         

 

 

 

 

 

 

                                      

O NAMA


 

 

Evropa lek kao deo sistema PHOENIX grupe je kompanija koja se bavi pružanjem dodatnih usluga u svetu farmacije, posebno okrenuta ka stranim proizvođačima lekova, apotekarskom sektoru i veledrogerijama.

Iz palete naših usluga izdvajamo podršku u registraciji leka tj. medicinskog sredstva, logističku podršku pri kliničkim ispitivanjima, marketing rešenja za proizvod i kompaniju, nabavku za veledrogerije, poseban portfolio lekova i medicinske opreme koje zastupamo na domaćem tržištu kao i savremeno konsignaciono skladište.

Organizacija poslovanja u skladu sa najnovijim svetskim trendovima i zahtevima dobrih praksi, stalno osluškivanje zahteva tržišta, savremeni uslovi za rad kao i nova tehnološka rešenja, omogućavaju nam da na tržištu regiona jugoistočne evrope budemo prepoznati po specifičnim uslugama koje nudimo.

Značajan doprinos našem poslovanju, svakako daju i visokoobrazovan, motivisan i iskusan kadar, moderno opremljeni skladišni prostori, kao i blizina najvažnijih saobraćajnica u zemlji.

Afirmacija naše kompanije je ujedno i afirmacija novog načina razmišljanja u poslovanju.

Ako mislite da možemo da postanemo partneri, upoznajte se sa našim načinom rada preko ovog sajta i kontaktirajte nas.